FOCUS VASCULAIR

Speciale prijs FocusVasculair voor NVIVG-leden

FocusVasculair en de NVIVG zijn een overeenkomst aangegaan. Dit onafhankelijk, praktijkgerichte nascholingsconcept over interdisciplinaire vasculaire geneeskunde wordt nu met een doorlopende korting aangeboden aan NVIVG leden.

FocusVasculair bestaat uit een toegankelijk digitaal kennisplatform met veel relevante artikelen, geaccrediteerde e-learning (geaccrediteerd voor 16 punten per jaar door NIV, NVVC, NVKG) en een hoogwaardig Nederlandstalig nascholingstijdschrift dat vier keer per jaar verschijnt.

FocusVasculair is ontwikkeld om specialisten die garant staan voor de klinische behandeling van de vasculaire patiënt van elkaar te laten leren en sluit daarmee precies aan op de doelstelling van de NVIVG: het handhaven en verbeteren van de kwaliteit van de vasculaire geneeskunde.

Als lid van de NVIVG krijgt u een doorlopende korting van € 100 en betaalt u slechts € 199,- per jaar voor een abonnement op FocusVasculair.

Een abonnement op FocusVasculair biedt u het volgende:

  • 16 geaccrediteerde e-learnings per jaar, goed voor 16 punten;
  • 4x per jaar het nascholingstijdschrift FocusVasculair (incl. een digitale versie op de iPad);
  • onbeperkt toegang tot het uitgebreide online kenniscentrum www.focusvasculair.nl;
  • gratis onbeperkte toegang tot www.klinischediagnostiek.nl (t.w.v. € 69,50 per jaar).

Ter kennismaking kunt u een proefexemplaar en gratis een geaccrediteerde e-learning aanvragen op: www.focusvasculair.nl/proefnummer.

Interesse? Meer informatie en de mogelijkheid tot abonneren vindt u op www.focusvasculair.nl

Let op! Om voor de NVIVG-korting* in aanmerking te komen dient u tijdens het inschrijven de NVIVG-tick box aan te klikken.

*NVIVG-leden die al abonnee zijn van FocusVasculair krijgen de NVIVG-korting bij de volgende factuur.