onderwijs

  • NVIVG nascholingsbijeenkomsten: drie keer per jaar wordt er een door de NIV-geaccrediteerde na- en bijscholingscursus gehouden centraal in het land. Deze bijeenkomsten zijn informeel, behandelen actuele onderwerpen binnen de Vasculaire Geneeskunde en zijn verplicht voor AIOS in opleiding in het aandachtsgebied Vasculaire Geneeskunde.
  • NVIVG dagen: het jaarlijkse dagsymposium in september heeft inmiddels een vaste plaats op nascholingsagenda verworven. Het omvat relevante nieuwe ontwikkelingen binnen de vasculairegeneeskunde en is mede toegankelijk voor cardiologen en andere vasculair geïnteresseerde specialisten.
  • Parallelsessie ‘Update in deVasculaire Geneeskunde’ tijdens de Internistendagen (april).
  • Vaatlab cursus: het opdoen van praktische kennis en ervaring op het gebied van vasculaire diagnostiek.
  • Organisatie en participatie aan onderwijs voor (vasculair) verpleegkundigen

Nascholingstarief niet-NVIVG leden

Het tarief voor het bijwonen van nascholingsactiviteiten door niet-NVIVG leden is per 01.01.2019 vastgesteld op € 90 per nascholing.

PROGRAMMA NASCHOLING 9 SEPTEMBER MEI 2021

15:00-15:40

Afvallen voor diabeten: het mes, een pil of de zweep?

Mariëtte Boon, LUMC

15:40-16:20

CVRM bij DM1: iedereen over 1 kam?

Thomas van Bemmel, Gelre Ziekenhuizen

16:20-17:00

Technologie bij behandeling diabetes: rise of the machines?

Bas Schouwenberg, Radboud UMC

vanaf 17:00

Borrel, Diner, Vasculaire Quiz

De NVIVG nascholing op donderdag 9 september is onderdeel van de jaarlijkse NVIVG dagen op donderdag 9 en vrijdag 10 september 2021. Deze zullen dit jaar afhankelijk van t.z.t. geldende corona-maatregelen volledig live in Zeist, ofwel in hybride vorm plaatsvinden. Informatie over het symposium op vrijdag 10 september en inschrijflink voor beide activiteiten vindt u onder het tabblad "NVIVG dagen"

N.B. voor niet-NVIVG leden is het tarief voor het bijwonen van deze nascholingsactiviteit vastgesteld op € 90

INSCHRIJVING NASCHOLING 9 SEPTEMBER 2021

De NVIVG nascholing op donderdag 9 september is onderdeel van de jaarlijkse NVIVG dagen op donderdag 9 en vrijdag 10 september 2021. Deze zullen dit jaar afhankelijk van t.z.t. geldende corona-maatregelen volledig live in Zeist, ofwel in hybride vorm plaatsvinden.

Informatie over het symposium op vrijdag 10 september en inschrijflink voor zowel nascholing als symposium vindt u onder het tabblad "NVIVG dagen"

N.B. voor niet-NVIVG leden is het tarief voor het bijwonen van deze nascholingsactiviteit vastgesteld op € 90

DATA NASCHOLING 2021-2022

  • donderdag 9 september 2021 - FIGI, Zeist*


  • maandag 14 maart 2022 - nader te bepalen
  • maandag 16 mei 2022 - nader te bepalen
  • donderdag 8 september 2022 - FIGI, Zeist (onder voorbehoud)*

*als onderdeel van de jaarlijkse NVIVG dagen

Nascholingslocatie

Locatie tijdens covid-maatregelen:

In het geval van covid-maatregelen die het "live" houden van nascholingsmiddagen niet toestaan, wordt onze nascholing vooralsnog online georganiseerd. In geval van mogelijkheid tot organisatie van een hybride meeting (deels online/deels live aanwezig) zal het live-gedeelte worden georganiseerd in Meeting Plaza te Utrecht.

De nascholing in september is onderdeel van de NVIVG dagen, en vindt plaats in hotel theater FIGI/Slot Zeist, te Zeist, of zal in hybride vorm worden georganiseerd indien de maatregelen live deelname niet voor iedereen mogelijk maken.

FOCUSVASCULAIR - KORTING VOOR NVIVG LEDEN

FocusVasculair bestaat uit een toegankelijk digitaal kennisplatform met veel relevante artikelen, geaccrediteerde e-learning (geaccrediteerd voor 16 punten per jaar door NIV, NVVC, NVKG) en een hoogwaardig Nederlandstalig nascholingstijdschrift dat vier keer per jaar verschijnt.

Als lid van de NVIVG krijgt u een doorlopende korting van € 100 op de abonnementsprijs van € 307,- en betaalt u slechts € 207,- per jaar voor een abonnement op FocusVasculair. Dit tarief geldt vanaf 1 januari 2021.

Een abonnement op FocusVasculair biedt u het volgende:

· 16 geaccrediteerde e-learnings per jaar, goed voor 16 punten;

· 4x per jaar het nascholingstijdschrift FocusVasculair (incl. een digitale versie op de iPad);

· onbeperkt toegang tot het uitgebreide online kenniscentrum www.focusvasculair.nl

· gratis onbeperkte toegang tot www.klinischediagnostiek.nl (t.w.v. € 69,50 per jaar).

Ter kennismaking kunt u een proefexemplaar en gratis een geaccrediteerde e-learning aanvragen op: www.focusvasculair.nl/proefnummer.